Cart 0 x

B2B vilkår og betingelser

B2B Vilkår og betingelser 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Incitu ApS
Roskildevej 22
2620 Albertslund
CVR nr.: 30610075
Telefon: 32 22 00 11
Email: info@phlophy.dk

Medlemskab på Phlophy.dk
Når der oprettes en konto hos phlophy.dk, oprettes der samtidig et standardmedlemskab. Medlemskabet er en aftale indgået mellem phlophy.dk (som ejes af incitu ApS), og din virksomhed. De første 14 dage er gratis og indeholder også din fortrydelsesperiode.
Vi fremsender en faktura hver måned på dit medlemskab.

Medlemsskaber & priser

Sølv:

5 produkter

299,00 DKK excl. moms pr. Måned.

4% i kommission til phlophy.dk pr. salg. +

 

Guld:

20 produkter

349,00 DKK excl. moms pr. Måned.  Inkl. moms

4% i kommission til phlophy.dk pr. salg.

 

Premium:

Ubegrænset

499,00 DKK excl. moms pr. Måned.

4% i Kommission til phlophy.dk pr. salg.

Krav for medlemskab:

For at blive forhandler hos Phlophy.dk skal du have et CVR. NR. og en fysisk butik i Danmark.

Fortrydelsesret

Når du opretter dit medlemskab på phlophy.dk, kan du opsige dit abonnement inden næste betalingen. Der er ingen binding.

Betaling

Når du opretter dig som forhandler på phlophy.dk indeholder din aftale en betalingsaftale som dine kunder anvender når de handler hos dig. Derudover vil du som forhandler bliver opkrævet dit valgte forhandler abonnement én gang om måneden. ( har du oprette din konto. 25. november, vil du først have 14 dages gratid prøveperiode. Herefter opkræver vi dit valgte forhandler abonnement hver måneden.) Du kan vælge at tilmelde dig automatisk betaling. Vælger du ikke automatisk betaling, fremsender vi en faktura med dit valgte forhandler abonnement. 

Vi står for indløsningsaftalen med Clearhaus og anvender Quickpay som betalingsgateway. Vi tager opkræver ikke kortgebyrer.
Du skal ikke selv oprette denne aftale, den er en del af dit medlemskab. Vi anvender 3D-Secure betaling. Vi trækker ikke pengene fra din kunde, før vi har modtaget besked om at pakken er indleveret til DAO.

Fragt
Når du opretter dig som forhandler på phlophy.dk indeholder din aftale en fragtaftale.

Vi står for fragtaftalen med DAO. Alle pakker som skal sendes, sendes med DAO.
Vores faste fragtpris og aftale med DAO er 49 DKK. pr. pakke op til 10 kg.  
Du modtager en mail med en 9-cifret kode, som skal skrives på et papir, og sættes på pakken. Du behøver ikke at have en printer for at anvende vores fragtaftale.

Når dine ordrer er klar til afsendelse, skal du indlevere dem i DAO Pakkeshop. Det er muligt at få afhentning på din butiks adresse, dog kræves der et ekstra tillæg på 100 kr, og du skal afsende mere end 50 pakker, for at få afhentet dine varer.

Du kan via din forhandlerside selv tilføje rabat/kuponer eller give gratis fragt – I det tilfælde står du, som forhandler, selv for at dække omkostningerne på fragt, dvs. 49 DKK inkl. moms, hvilket vil fremgå af din udbetaling.

Afhentning i butik

Det er også muligt for dine kunder at vælge ”afhentning i butik”. Du modtager mails hver gang, der er lagt en ordre på din forhandlerside herpå phlophy.dk. Du kan også logge ind på ”min Konto” og se hvilke varer som er blevet solgt.

OBS: Når en kunde vælger afhentning i butik, Skal du, som forhandler, logge ind på phlophy.dk og ”afslutte ordren ”, vi trækker først pengene for varen når den er afhentet.

Udbetaling af omsætning, som forhandler

Når du sælger varer på phlophy.dk, modtager vi betalingen fra dine kunder. Vi trækker først kundens betaling når du har afsendt ordren. Vi udbetaler hver uge din indtjening, til de oplyste bankinformationer under din konto.
Du kan til enhver tid anmode om udbetaling for dine solgte varer. Udbetalingen sker fra os, Phlophy.dk, til jer. Opgørelse over udbetalingen vil kunne ses på under ”min konto”, herpå Phlophy.dk.

Af alt salg på phlophy.dk tager vi 4 % i kommission samt de aktuelle kortgebyrer. Kommissionen vil være fratrukket din udbetaling og fremgå på ”Min Konto”.

Opsigelse af Medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Ønsker du at opsige dit medlemskab, send da blot send en mail til: info@phlophy.dk. Vi bekræfter din opsigelse med en mail.

Din opsigelse træder i kraft ved næste betaling. Allerede betalte medlemskaber refunderes ikke.

Manglende betaling

Modtager vi ikke din betaling for medlemskabet, efter fremsendt faktura, fremsender vi en påmindelse herom. Betales der fortsat ikke for medlemskabet, suspenderer vi din konto i 30 dage. Hvis der fortsat ikke er betalt, vil din konto blive slettet.

Min konto

Når du opretter dig som forhandler på phlophy.dk, får du adgang til din egen forhandlerside.
Du logger ind på din forhandler side, ved at trykke på ”Min Konto”.

I min konto skal du indtaste oplysninger på din forretning.

Vi har brug for følgende oplysninger:
CVR.NR
Adresse
Email*
Telefon nr.

Virksomhedens bank oplysninger (Til udbetaling)

Indstillinger af ”Min Konto”

På min konto kan du under ”branding”, indsætte dit eget logo og banner. Oplys så mange informationer om din virksomhed – da de disse er synlige for dine kunder.

Store Description: Beskriv din virksomhed og de varer i sælger via phlophy.dk

Åbningstider: Beskriv dine åbningstider.

Social Media: Mulighed for Integrering af din Facebook & Instagram konto.

Produkt oprettelse på forhandlerside.

På dit forhandler side kan du oprette produkter til salg, til B2C. I et Standard medlemskab/ Sølv kan du oprette 5 produkter. Ønsker du at opgradere til flere produkter pr. side, skal du opgradere dit medlemskab, til Guld eller premium.

Funktioner ved oprettelse af produkter

  • Produkt titel: (eks. Ecco Vinterstøvler )
  • Produkt beskrivelse: Beskriv dit produkt
  • Pris: Produkter kan oprettes med almindelig pris, og eller tilbudspris.
  • Lager antal:
  • Kategorier (eks. Børn, herre, dame osv. )
  • Egenskaber: (Størrelse, farver, mål osv. )
  • SEO: Du har mulighed for at indtaste SEO selv.

Salg via facebook & Instagram

Når du har oprettet en vare på phlophy.dk kan du dele linket/URL på din Facebook side. Din kunder vil via linket komme direkte til produktet eller din forhandler side. Herfra kan de købe din varer.

På instagram kan du indsætte dit direkte URL til din forhandlerside herpå Phlophy. Fra dit Link i bio på Instagram kan dine kunde gå direkte til din forhandlerside her på Phlophy. 

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne administrere de ordre som du modtager som forhandler. Dermed har både Phlophy og vores samarbejdspartner, Shipmondo, adgang til jeres virksomheds, Navn, adresse og email, i forbindelse med afsendelse af ordre,, kunder har bestilt hos jer, som forhandler.

Personoplysningerne registreres hos Incitu ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på phlophy.dk er Incitu ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@phlophy.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.02.2021

X