Om Phlophy

Om Phlophy

Hvem er vi

Phlophy.dk ejes og drives af IT Virksomheden Incitu ApS. 

Phlophy.dk er en platform for fysiske butikker i Danmark, som ønsker at tage del i onlinemarkedet. På Phlophy.dk får etablerede butikker hver deres forhandlerside, hvorfra de kan sælge de produkter, som de har på lager i deres butikker. 
Phlophy.dk står for den daglige drift af sitet, betalingsløsning og fragtløsning. Alle fysiske butikker i Danmark, som ønsker at gøre deres varer tilgængelig online, kan oprette en forhandlerside hos phlophy.dk.  

Vores formål med platformen, Phlophy.dk, er at få flere små & mellemstore virksomheder, til at benytte sig af salg til kunder online. Butiksejere har ikke nødvendigvis tid til at drive og administrere en hel hjemmeside og webshop, sammen med deres butik. Vi har udviklet et platform som tager alt det gode fra almindelig webshop over i et fællesskab for fysiskebutik. 

Vores Philosophy: Alle gør det, de er bedst til.

Derfor opretter forhandlerne selv deres produkter og beskrivelser heraf, og derfor står vi Incitu ApS i samarbejde med IBM Danmark, for den tekniske og daglige drift af phlophy.dk. 

Forhandler
hos Phlophy

Har du en fysisk butik i Danmark, og ønsker du at kunne tilbyde dine kunder at “klikke” varen hjem online?

Der er en stigende efterspørgsel fra kunderne, om at kunne bestille produkter til hjemmeadressen.  
Som forhandler hos Phlophy.dk er det muligt at sælge produkter til dine kunder, enten til afhentning i butik eller levering til hjemmeadressen. 

Vi er en platform for fysiske butikker i Danmark, og vores philosophy er: Alle gør det, de er bedst til.

Vi står for det tekniske, betalings- og fragtaftale. Det eneste du skal gøre som fysisk butik, er at oprette en forhandlerside og de varer du ønsker at sælge.

Vores forhandlersider er opbygget simpelt, og let at navigere rundt. Under din forhandlerside kan du se omsætning, ordre & oprette produkter. 

Velkommen til Phlophy – Vi glæder os til samarbejdet!

Kunde
hos Phlophy

Vi er teknikken, mellem din lokale butik og dig.

Din lokale butik, er muligvis forhandler på vores platform ,Phlophy.dk. Forhandleren opretter produkter og beskrivelser, og sætte varen til salg gennem phlophy.dk. 

Som kunde hos Phlophy.dk, kan du på hver enkelt forhandlerside, købe de produkter der er til salg, samt vælge at få ordren leveret til din privatadresse eller afhente den i butikken. 

Ønsker du at handle på forskellige forhandlersider, samtidig, er dette muligt – du skal blot være opmærksom på at fragten trækkes to gange; Da varerne ikke afsendes fra samme butik. 

Har du spørgsmål til et konkret produkt, så tag kontakt til den forhandler, som har oprettet produktet. Du finder kontakt oplysninger til butikken, på deres forhandlerside her på phlophy.dk. 

Velkommen hos Phlophy – Vi håber at se dig igen! 

Du sparer tid og penge
Mulighed for at sælge online
Rabatkoder
Sikker betaling